Teollisuuden ja talotekniikan eristystyöt

Teollisuuden lämpöeristykset

Vaasan Lämpöeristys Oy on erikoistunut erilaisten koneiden ja laitteiden lämpöeristykseen. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi moottorivalmistajat. Lämpöeristystä tarvitaan teollisuudessa mm. säiliöiden, putkistojaen, moottoreiden ja äänenvaimentimien ympärillä. Kokeneet asiantuntijamme suunnittelevat kohteen lämpöeristyksen vaatimusten mukaan ja valitsevat vaatimukset täyttävät eristemateriaalit. 

Talotekniikan eristykset

Toteutamme rakennusten ilmanvaihtokanavien ja -laitteiden kylmä- ja lämpöeristykset. LVI-eristys toimii myös ääneneristäjänä ja tarvittaessa palosuojaeristyksenä. Toteutamme eristysratkaisuja sekä uudis- että saneerauskohteissa pääasiassa Pohjanmaan alueella. Talotekniikkaeristyksissä asiakkaitamme ovat suuret rakennusliikkeet ja kunnat. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kohteiden eristämisestä, joten pystymme toteuttamaan LVI-eristykset vaativiinkin kohteisiin. 

Laadukkaat eristysmateriaalit ja osaaminen

Käytämme laadukkaita eristemateriaaleja parhaan ja kustannustehokkaan ratkaisun toteuttamiseksi. Valmistamme omalla pajallamme lämpöeristyksissä tarvittavat eristystyynyt, räätälöidyt ohutlevypellitykset ja muut erikoistuotteet.